Team coaching

Ben je op zoek naar een teamcoach voor jouw team of afdeling? Dan hoef je niet verder te zoeken. Het teamcoachingsprogramma van Attitude At Work is ontworpen om jouw organisatie brede en uitgebreide ondersteuning te bieden. Het zal elk teamlid helpen om zijn of haar rol in het hele systeem te zien op welke wijze ze verantwoordelijk zijn voor de resultaten van de organisatie. Daarnaast leert het team op en interactieve wijze hoe te communiceren wanneer er verschillen en weerstanden optreden en een open aanspreekcultuur kan worden aangemoedigd.

 Wat levert team coaching jou op?

  • Verbeter het onderling vertrouwenin jouw team
  • Leer je teamleden en medewerkers echt kennen en weet waar ze goed in zijn
  • Creëert veiligheid; een cultuur waar mensen fouten mogen maken en leren
  • Samen het WAT (doelen) bepalen en iedereen betrekken bij de HOE (strategie).
  • Synergie creeeren om als team gezamenlijk tot het beste resultaat te komen
  • Luisteren en open veragen stellen

Veel teams denken dat ze alleen een team vormen als ze samen zijn. Het doel van Attitude At work is om elk teamlid te laten begrijpen dat in alles wat ze doen namens het team en de organisatie de gezamenlijke doelen nastreven.

In de kern gaat teamcoaching over het ondersteunen van het managementteam en belangrijke tussenlagen zoals supervisors, zodat de organisatie doelgericht en gestaag kan groeien. Volgens zowel een duidelijke visie als een overtuigend strategisch plan. Om dit te borgen is het essentieel dat de coach regelmatig bij vergaderingen en bijeenkomsten aanwezig is, zodat de rollen en verantwoordelijkheden worden gehandhaafd, de cultuur van de organisatie wordt gerespecteerd en gemodelleerd. Tevens dient de voortgang geevalueerd te worden om er voor te zorgen dat de organisatie op schema blijft om haar strategische planningsdoelen te vervullen. Het proces van Attitude at work versterkt de synergie van een groep, zodat leden kunnen groeien en zich aanpassen aan de behoeften van de organisatie.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over hoe team coaching succesvol bij kan dragen aan de ontwikkeling van jouw team en organisatie? Ik help je graag verder. Stuur een email naar info@attitudeatwork.nl en ik reageer zo snel mogelijk.