Even voorstellen…

Mijn naam is William Hekman. Na mijn opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming ben ik als manager aan de slag gegaan bij een grote, sportieve evenementenorganisatie waar ik na 4 vier jaar mede-eigenaar werd. Ik ontwikkelde mijn ondernemersvaardigheden en bedrijfskundige kennis verder en behaalde mijn bachelor Small Business & Retailmanagement. Na 10 jaar ondernemerschap besloot ik in 2014 om mijn passie te volgen. Ik werd trainer en coach bij een internationaal trainingsbureau. Daar deed ik veel ervaring op door het trainen van managementteams en mensen op de werkvloer van multinationals in de petrochemie, gas en olie, tansport en voedingsindustrie. Ik trainde mensen over de hele wereld op het gebied van persoonlijk leiderschap, veiligheidsleiderschap en veiligheidscultuurverandering.

Mijn aanpak
Wat ik in het bijzonder geleerd heb, is dat iedereen uniek is en over unieke kwaliteiten bezit. Ieder persoon, team en organisatie. Dit is waarom elk coach- en opleidingstraject op maat wordt gemaakt. In het eerste kennismakingsgesprek stellen we de hulpvraag en het vertrekpunt vast. Op basis daarvan wordt een doelgericht traject opgesteld. Dit kan een individuele sessie zijn van één uur tot een intensief coaching en training voor het team of het hele bedrijf inclusief een begeleidingstraject voor een langere periode tot het doel is bereikt.

Ik maak veelvuldig gebruik van ervaringsgerichte methodieken, leren door te doen! Hierdoor maak ik in mijn coaching en trainingen mensen en teams bewust van de aanwezige kennis, kwaliteiten en valkuilen. Vanuit een oplossingsgerichte aanpak leert men effectief gebruik te maken van deze inzichten en elkaars kwaliteiten beter te benutten.

 

Mijn visie

Ik werk vanuit de visie en overtuiging dat ieder mens zelf de kwaliteiten in zich heeft om zijn of haar doelen te behalen. Hoe meer je jezelf kent en accepteert, hoe groter je zelfvertrouwen zal zijn. Hierdoor wordt het makkelijker om je persoonlijke- of organisatiedoelen te behalen.

Positieve groet,
William Hekman Attitude At Work