William Hekman

Even voorstellen: Mijn naam is William Hekman. Ik ben 40 jaar en woon in Den Ham samen met mijn vrouw, onze dochter en twee zoons. Na mijn opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming ben ik als manager aan de slag gegaan bij een grote sportieve evenementenorganisatie waar ik na 4 vier jaar mede-eigenaar van werd. Om mijn ondernemersvaardigheden en bedrijfskundige kennis verder te vergroten heb ik de deeltijd HBO opleiding Small Business & Retailmanagement gevolgd. Na 10 jaar ondernemerschap heb ik in 2014 besloten om mijn passie te volgen en ben ik als trainer en coach gaan werken bij een internationaal trainingsbureau. Daar heb ik veel ervaring op mogen doen door managementteams tot de mensen op de werkvloer van multinationals in de petrochemie, gas en olie, tansport en voedingsindustrie over de gehele wereld te trainen en coachen op het gebied van persoonlijk leiderschap, veiligheidsleiderschap en veiligheidscultuurverandering.


Door mijn passie te volgen heb ik ook mijn talent verder kunnen ontwikkelen en heb ik geleerd hoe ik leidinggevenden succesvol kan ondersteunen in zowel hun persoonlijke- als professionele ontwikkeling. Ik ben opgeleid tot professioneel Trainer en Coach en volg regelmatig cursussen en bijscholingen om mijzelf te blijven ontwikkelen en up to date te blijven.

Wat ik in het bijzonder geleerd heb is dat iedereen uniek is en unieke kwaliteiten bezit. Ieder persoon, team en organisatie.

Dit is waarom elk coach- en opleidingstraject op maat wordt gemaakt. In het eerste kennismakingsgesprek wordt de hulpvraag en vertrekpunt bepaald. Op basis daarvan wordt een doelgericht traject opgesteld. Dit kan een individuele sessie zijn van één uur tot een intensief  coaching en training voor het team of het hele bedrijf inclusief een begeleidingstraject voor een langere periode tot het doel is bereikt.

Ik maak veelvuldig gebruik van ervaringsgerichte methodieken, leren door te doen!  Hierdoor maak ik in mijn coaching en trainingen mensen en teams bewust van de aanwezige kennis en kwaliteiten, en ook de valkuilen. Vanuit een oplossingsgerichte aanpak leert men effectief gebruik te maken van deze inzichten en elkaars kwaliteiten beter te benutten.

Ik werk vanuit de visie en overtuiging dat ieder mens zelf de kwaliteiten in zich heeft om zijn of haar doelen te behalen.

Hoe meer je jezelf kent en accepteert, hoe groter je zelfvertrouwen zal zijn. Hierdoor wordt het makkelijker om je persoonlijke- of organisatiedoelen te behalen. Investeren in jezelf en jouw team is dus altijd een goed idee!

Ben je nieuwsgierig naar jouw persoonlijke potentieel of die van je team en hoe je het kunt gebruiken om een volgende stap te maken in jouw of jullie ontwikkeling? Aarzel niet en neem contact met mij op.

Positieve groet, William Hekman Attitude at work